J-Fox píše:Plukovník píše:jinak obutí E - 09...pro liberečáky
Já E - 10
Asi budeme muset udělat nějakou enduro vložku. (mimo hlavní projížďku)
Velmi sa na mojej moto a B016 powersport tesim na endurovlozku!
J-Fox píše:Plukovník píše:jinak obutí E - 09...pro liberečáky
Já E - 10
Asi budeme muset udělat nějakou enduro vložku. (mimo hlavní projížďku)
Foxiku nějak jsem se tam nenašel v tý tvý tabulce, tak mě prosím doplň do chatky. Motorka pojede závada odstaněnaJ-Fox píše:To bude zase ožíračka.
Kdo se ještě přidáte?
Po kud je u někoho nějaká změna, tak prosím nahlásit.
Ty tam máš ale barviček .AU .Tak ať se to pěkně hojíMaxton píše:Tak ručka se pomalu hojí:Takže snad na sraz bude plně fit a snad i částečně funkční ... musim počkat až mi příští týden sundají stehy, a pomalu začít rozhýbávat :-/
Nádhera ))tak barevná ručkaMaxton píše:Tak ručka se pomalu hojí:Takže snad na sraz bude plně fit a snad i částečně funkční ... musim počkat až mi příští týden sundají stehy, a pomalu začít rozhýbávat :-/
Tak to je super,,ale jinak vlastně žádnej koníček,ale malej šmíráček DDMaxton píše:Děkuji .... jo jestli bude ruka fit... tak bude sraz spestřen létáním s RC letadlem... možná i leteckými záběry vrátil jsem se ke svému dlouholetému koníčku a to sice k modelaření
Ta tvá ruka vypadá jako by jsi si opekal buřta dřív a sölo Promiň Jinak brzké uzdravení rád bych poznal majitele mojí staré lásky.Maxton píše:Tak ručka se pomalu hojí:Takže snad na sraz bude plně fit a snad i částečně funkční ... musim počkat až mi příští týden sundají stehy, a pomalu začít rozhýbávat :-/