Motoparty 2012

Odpovědět
yuri13
Dustojník hvězdné pěchoty
Kontaktovat uživatele:

Motoparty 2012

Příspěvek od yuri13 »

Kdopak se chystá v půli května na Motoparty? ;) Doufám, že tam nebudu jediný reprezentant Freewinďácké rasy.. :D
http://www.motorkari.cz/uzivatel/?uid=3505

FREE spirit + FREE road = Freewind :)
Maxton
Kontaktovat uživatele:

Re: Motoparty 2012

Příspěvek od Maxton »

Uvidím podle financí a možná bych se přidal :-) domluvíme se na Buřtu jestli jedeš ? :-)
Motorka prodaná :-( .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná :D
yuri13
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri13 »

A kruci.. Ten Buřt mi nějak unikl.. No, mám to 115km, takže by se tam asi nechalo zajet aspoň na noc pod stan, ale uvidím, páč teď končím na VOŠ a mám toho tu hafec.. :shock: Proč sou všechny srazy, na kterých bych chtěl být takhle u sebe? :D Nehledě na to, že jsem chtěl jet do Pekelných dolů na Probouzení netopýrů 2012.. Ale je to 12.5., asi mě jebne.. :twisted:

Maxton
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maxton »

ja to mam asi 105 km :-) a spim taky venku ve stanu z duvodu uspory peněz :-).... dorazit musíš !!! je to povinost :-)
Motorka prodaná :-( .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná :D
jahodak

Příspěvek od jahodak »

yuri13 píše:A kruci.. Ten Buřt mi nějak unikl.. No, mám to 115km, takže by se tam asi nechalo zajet aspoň na noc pod stan, ale uvidím, páč teď končím na VOŠ a mám toho tu hafec.. :shock: Proč sou všechny srazy, na kterých bych chtěl být takhle u sebe? :D Nehledě na to, že jsem chtěl jet do Pekelných dolů na Probouzení netopýrů 2012.. Ale je to 12.5., asi mě jebne.. :twisted:
Jetli máš rád davy tak proč né.Na mě je na probouzení už moc lidí :|
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít :oops:
yuri13
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri13 »

Jasné, no.. Probouzení klidně oželím, stejně mi šlo jenom o to vidět ty jeskyně.. Na Motoparty je to jasné, vloni super a letos navíc lupen za 99,- Kč.. :D Buřt ještě zvážím, přisvištěl bych rád.. ;) Resp. bychom asi přisvištěli i s přítelkou.. Zváží se, uvidí se..

Odpovědět