Motoparty 2012
- yuri13
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Motoparty 2012
Kdopak se chystá v půli května na Motoparty? Doufám, že tam nebudu jediný reprezentant Freewinďácké rasy..
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Re: Motoparty 2012
Uvidím podle financí a možná bych se přidal domluvíme se na Buřtu jestli jedeš ?
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
A kruci.. Ten Buřt mi nějak unikl.. No, mám to 115km, takže by se tam asi nechalo zajet aspoň na noc pod stan, ale uvidím, páč teď končím na VOŠ a mám toho tu hafec.. Proč sou všechny srazy, na kterých bych chtěl být takhle u sebe? Nehledě na to, že jsem chtěl jet do Pekelných dolů na Probouzení netopýrů 2012.. Ale je to 12.5., asi mě jebne..
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
ja to mam asi 105 km a spim taky venku ve stanu z duvodu uspory peněz .... dorazit musíš !!! je to povinost
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
-
Jetli máš rád davy tak proč né.Na mě je na probouzení už moc lidíyuri13 píše:A kruci.. Ten Buřt mi nějak unikl.. No, mám to 115km, takže by se tam asi nechalo zajet aspoň na noc pod stan, ale uvidím, páč teď končím na VOŠ a mám toho tu hafec.. Proč sou všechny srazy, na kterých bych chtěl být takhle u sebe? Nehledě na to, že jsem chtěl jet do Pekelných dolů na Probouzení netopýrů 2012.. Ale je to 12.5., asi mě jebne..
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Jasné, no.. Probouzení klidně oželím, stejně mi šlo jenom o to vidět ty jeskyně.. Na Motoparty je to jasné, vloni super a letos navíc lupen za 99,- Kč.. Buřt ještě zvážím, přisvištěl bych rád.. Resp. bychom asi přisvištěli i s přítelkou.. Zváží se, uvidí se..