Maxton homemade deflektor

Odpovědět
Maxton
Dustojník hvězdné pěchoty
Kontaktovat uživatele:

Maxton homemade deflektor

Příspěvek od Maxton »

Důkaz místo slibů přátelé !!! tady jsou fotky prototypu, přijde to ješte trošku předelat, a stříknout do černýho lesku... jinak mám hodně plexi, a možná budu dělat dva kusy, tak pak můžu za symbolickou cenu jeden udat na srazu :-)

http://maxtonfreewind.rajce.idnes.cz/Ma ... -_prototyp

Co na to říkáte ? :-)
Motorka prodaná :-( .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná :D
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Maxton homemade deflektor

Příspěvek od Sinner »

Nevypada to spatne, az to bude striknute muze to byt fajn. Ja pujdu jinou cestou. Bud rovnou nove vysoke plexy nebo, tak jak to ma kolega na tenerce. Pouzil jezdce na supliky tak mu to funguje krasne plynule.
:)
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

Tady je odkaz na rajče jak to má udělané. http://atina750.rajce.idnes.cz/Xtezeto
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Maxton
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maxton »

Jasny :-) hale já mám 173 cm takže vyšší nepotřebuju, jen tam po Plukovníkově deflektoru zůstali díry, tak sem je chtěl nějak vyplnit :twisted: spíš mi šlo o to aby šel malinko nastavit ten uhel toho plexi, aby to ten vzduch vyhnalo jakoby víc dopředu :-) tedy nademě a bude to tak, že když bude stažený do nejnižší polohy, tak to bude zároveň se stávájícím plexi a když se vysune tak + cca 5cm ... takže to spíš bude ten vzduch vyhánět víc než vejš... a hlavne to s tim pekne vypadá :-) ne jen ty díry :-) --- a kdyžtak se to dá kdykoli sundat. plexh byl zadara, sam sem to ohybal, a za plexi sem dal 70 kč a vyrobim z toho 2 deflektory :-) ;)
Motorka prodaná :-( .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná :D
Maxton
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maxton »

Tak v prototypu pokročeno... pečení plexi docela sranda :D zjistil jsem že doma nemám patřične velkej plech potřeboval jsem 35 cm a nejdelší byl 30 cm :D ... takže žádnej zázrak, ale je to jen prototyp.... myslíte že s tim mašina vypadá líp ?,toho že je to křivý si nevšímejte, neni to ješte přitažený :oops: už je v plánu druhá verze, která bude mít jinak tvarovaný plexi a posunovací nahoru a dolu + ty držáky budou mít měnitelnej sklon bez použití šroubováku :-)

http://maxtonfreewind.rajce.idnes.cz/De ... -_prototyp
Maxton
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maxton »

hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hroch »

pekny ;)
x x x jinak to neumim
Maxton
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maxton »

Díky :-) tuhle sezonu to vydrží :-) a na příšti už je v plánu novej :-)
Odpovědět