Tys byls šak jsem psal že pujdem......a ty nic
a teď pičo kukám jako vorvaň na pláži
No co se mne týče....tak to stálo za piču.....a nejdu již více..natož v sobotu.....zklamání..tedy myslím tu pražskou posranou do ....nou........prostě bych je nakopal do pr..le.....ještě že jsme nešli ve větším jak jsem si v duchu myslel.....ztrácel jsem se sám sobě....jediný pozitivum...Foxík si koupil skvěklý boty...se slevou....
motovýstava
- Plukovník
- Dustojník hvězdné pěchoty
Re: motovýstava
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
- martinbrejcha
jo, proto nebyl o víkendu Jahoďák doma. Já se za nim stavil vrátit mu to kilo co mu dlužím z Pastvin a on nic....
Maty
Maty
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
a vopici taky nePlukovník píše:Tys byls šak jsem psal že pujdem......a ty nic
No co se mne týče....tak to stálo za piču.....a nejdu již více..natož v sobotu.....zklamání..tedy myslím tu pražskou posranou do ....nou........prostě bych je nakopal do pr..le.....ještě že jsme nešli ve větším jak jsem si v duchu myslel.....ztrácel jsem se sám sobě....jediný pozitivum...Foxík si koupil skvěklý boty...se slevou....
x x x jinak to neumim
-
a tady něco pro opravdový šmajknekry SUZUKI http://www.youtube.com/watch?v=cV2LGm59 ... 8Weptwn8I= http://www.youtube.com/watch?v=xLTQ7KpR ... oDIk=tohle se mi zdá mít lepší začátek
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
-
Hele v neděli jsem tam byl s kámošem od rána do cca.16:00 a prostě bomba .Ráno jsem byl rozladěn ale kolem oběda se to uvolnilo a dobrý.žádnej nával a prostě to bylo vyklidněný a do pohody.Akorát jsem ještě ráno nevěděl že pojedu.Vždyť víš stěhováníPlukovník píše:Tys byls šak jsem psal že pujdem......a ty nic
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít