POLEPY - Maxton
- Maxton
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
POLEPY - Maxton
Ahoj kolegové pomalu nám začíná jaro a já se konečne pustim do nějakejch uprav na mašině jako je výroba Deflektoru na plexi, nejaky diody a další elektrický hovadinky atd.... o všem vás budu informovat a přikládat fotky.... Ale jako první upravu bych chtěl začít polepama, jelikož Plukovníkovi Windík spadl ze stojánku, tak má na pravém podsedlovém plastu hnusnej škrábanec + jsou oba ty plasty, za ty roky, okopaný od baťůžků , tak sem si sehnal stříbrnou samolepící folii a vymyslel jsem jak to překrejt... viz fotka... + nápis MAXTON ... na druhý straně to bude vypadat stejne akorám místo MAXTON tam bude DUCK ..... v pondělí skočim do reklamky a nechám si na přední plexi vyříznout ten znak Suzuki + na pruhlednou folii natiskout tu samolepku na vyfuk.... co a to říkáte ? popřípadě poraďte, jak by jste to udelali vy nebo co by jste přidali/ubrali..... Díky
- Přílohy
-
- duck - navrh2.JPG (347.11 KiB) Zobrazeno 18104 x
-
- duck - návrh.JPG (340.59 KiB) Zobrazeno 18104 x
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
Re: POLEPY - Maxton
jsem zasadne prozi vselijakym samolepkam ale to je vec nazoru .potahnout odrene dily ok ale jinak nic
x x x jinak to neumim
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Díky za názor nechci to nejak přehánět, jedinný je to logo na to plexi protože je tam taková velká prázdná plocha, a ten polep na vyfuk je zas z duvodu , že je poškrábanej :-/ .... a těma nápisama uvidim, podle toho, jak to bez toho bude vypadat..... Hrochu, tys měl dřív na podsedláku taky nápis hroch ne ?
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
Já bych penízky nacpal do benálu a jezdil. Ale chápu že to chceš mít vyšperkované. Jinak posoudit co by to ještě chtělo neumím.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- Dave842
Ten znak Suzuki vepředu určitě! Výfuk myslím, že taky dobrý...a Maxton taky Já bych to tam dal
D@VE
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Víš předtim jsem měl 125ccm a tam jsem razil heslo že vsechno nacpu do benálu.... ale tohle je první motorka, ke ktery jsem si udelal určitej vztah a doufám že mě nezklame a chci si jí nechat delší dobu, než našetřím na novější a to bude pár let trvat.... takže chci aby nejak vypadala a chci si jí trošku upravit k obrazu svému co se účelnosti týká... tohle je jedinná vzhledově /funkční uprava - protože ten polep bude fungovat i jako ochrana před odřením plastů šikovným baťůžkemSinner píše:Já bych penízky nacpal do benálu a jezdil. Ale chápu že to chceš mít vyšperkované. Jinak posoudit co by to ještě chtělo neumím.
hroch píše:jsem zasadne prozi vselijakym samolepkam ale to je vec nazoru .potahnout odrene dily ok ale jinak nic
Odpadnem! Ty si proti polepom na moto?
Vsak Ty mas celu moto vo folii....
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
-
všechno pěkný,je vidět že je v dobrých rukou a mazlíš se sní .Akorát myslím že ta nálepka na vejFUCKu je brutus ,je moc velká a nehezká jinak GUT.Ale proti gustu nic,já bych si jí tam nedal .Jinak pěkná leštěnka
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
to jsem byl jeste mladej a hloupej.Maxton píše:Díky za názor nechci to nejak přehánět, jedinný je to logo na to plexi protože je tam taková velká prázdná plocha, a ten polep na vyfuk je zas z duvodu , že je poškrábanej :-/ .... a těma nápisama uvidim, podle toho, jak to bez toho bude vypadat..... Hrochu, tys měl dřív na podsedláku taky nápis hroch ne ?
x x x jinak to neumim
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel sem mladej a blbej možná ješte víc.... i když v tu chvíli co jsem si koupil Freewinda sem byl moooc chytrej a sem rád
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Jak popisuješ důvody těch polepů tak budíš...(někdy méně je více) ale na tom výfuku se mě ta nálepka zdá přímo odpudivá. ¨Pokud na tom výfuku ta nálepka bude tak se snad ani ke svému bývalému miláčkovi nebudu hlásit.
- Plukovník
ahoj........tak jsem nestihl....reagovat
no za mě určitě.....polep ty podsedlový plasty...byly poškrábaný...ty popisy Maxton a Duck.....bych rozhodně zmenšil,,,,,,o dost a dal je třeba nějakým kudrlinkováým písmem a dal je tam nějak šikovně našikmo ....třeba jako podpis u obrazu......DECENTNI
Logo vpředu jsem chtěl taky...to tam sekni.......je moooc pěkný
nu a ten vejfuck.....taky se mi to moc nezdá.....zkus ještě pohled na kyvku.....tam se vejdou nějaký nápisy.....
Ale už je to tvoje motorka...takže si můžeš dělat co je libo......
tak jen radím .....ahoj
no za mě určitě.....polep ty podsedlový plasty...byly poškrábaný...ty popisy Maxton a Duck.....bych rozhodně zmenšil,,,,,,o dost a dal je třeba nějakým kudrlinkováým písmem a dal je tam nějak šikovně našikmo ....třeba jako podpis u obrazu......DECENTNI
Logo vpředu jsem chtěl taky...to tam sekni.......je moooc pěkný
nu a ten vejfuck.....taky se mi to moc nezdá.....zkus ještě pohled na kyvku.....tam se vejdou nějaký nápisy.....
Ale už je to tvoje motorka...takže si můžeš dělat co je libo......
tak jen radím .....ahoj
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc všem za názory stejne jejdřív polepim ty plasty, a pak uvidim jak to vypadá a budu vymejšlet nejaky napisy
Maxton píše:Díky moc všem za názory stejne jejdřív polepim ty plasty, a pak uvidim jak to vypadá a budu vymejšlet nejaky napisy
Ked Ti mozem poradit, dlho som spekuloval ako poludsit moju moto farebne. Nakoniec som to dokombinoval s ciernou matnou takto
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
taky zajímavej tvar toho polepu na plastu... to mě nenapadlo... díky za inspiraci
- Dave842
Kdybyste chtěli spoustu zajímavých samolepek, tak si zajeďte do Brna na Motosalon. Hrozně moc jich tam mají ZDARMA, ty úplně nejlepší se dají koupit..
Motosalon je od 7 - 11.3.2012 na výstavišti v Brně.
Motosalon je od 7 - 11.3.2012 na výstavišti v Brně.
D@VE