Přemýšlím o další podčásti odpadlíků "Pianisté"martinbrejcha píše:coby coby, budeme Vám na SK hrát s Mirkem klavírní duo![]()
![]()
nenech se zmást s tou trapnou SPZ "S" ...brzy tam bude s "L"
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Přemýšlím o další podčásti odpadlíků "Pianisté"martinbrejcha píše:coby coby, budeme Vám na SK hrát s Mirkem klavírní duo![]()
![]()
nenech se zmást s tou trapnou SPZ "S" ...brzy tam bude s "L"
Sinner píše:Chlapci moji hôrní, ja príďem už asi jedenácteho popoľudní do Prešporka kďe ostaněm na noc u ťety. A na druhý ďeň, po desiatej, môžem ísť kaďe ľahčie. Je mi jedno kďe sa vyberiem.V piesku asi veľa gazovat ňejďem, ale prebehňem sa rád voľakdě inďe.
Počul som o Starej Turej, to by sa mi možno páčilo. Keď by išiel dakto so mnou bolo by to fajné, ale zvládňem to aj sám. Beriem si zo sebou aj stan, ale to iba ako zálohu, keby ňedaj bože k dačomu prišlo a ja musel ostať vonku. Boha jeho, ako sa už len ťeším. Stále ma to v hlave štěklí. Už aby som prešiel pod nad Pajštún,
počítal jsem od čtvrtka ale teoreticky bych mohl už ve středu kolem poledníhomartinbrejcha píše:tak pro Dakara a GS 800 na špalkách je písek povinností, ne ???
Já mám gumy taky chlupatý a Jahoďák to dá i na silničních![]()
Takže se jen dohodnout, jestli pojedeme už ve středu, nebo ve čtvrtek !!!!
Co na to česká sekce, potřebuju si naladit co nejdříve dovolenou !!!!
Jestli budu moct už ve středu budu vědět příští pátek.martinbrejcha píše:tak pro Dakara a GS 800 na špalkách je písek povinností, ne ???
J-Fox píše:Jestli budu moct už ve středu budu vědět příští pátek.martinbrejcha píše:tak pro Dakara a GS 800 na špalkách je písek povinností, ne ???
Písek bude super.
Domluvíme se spolu,budu vyzvedávat jednoho Brňáka a pojedou se mnou ještě tři motorky.Telefon na sebe máme.Bacalar píše:j bych jel taky
Však Bacalar bydlí cca.30km ode mě...............TAKY MORAVÁKkanko00 píše:Bacalar zadany do zoznamu
simi dako sa Ti rozrasta kolona...![]()
Update suboru k 02.04.2012. Poprosim o kontrolu aktualnosti!!!
Bacalar píše:mno Zbysov je blizko
Dáme scuka někde u Brna,nebo v Rosicích,nemusís si zajíždět.Bacalar píše:mno Zbysov je blizko