Ahoj,
chtěl bych se zeptat jaký má být správný tlak v pneumatikách (přední/zadní). Vážím okolo 85 kg, budu jezdit sám + něco málo kufr. Díky
Huštění pneumatik
- Dave842
- Dustojník hvězdné pěchoty
Huštění pneumatik
D@VE
Re: Huštění pneumatik
1,75 předek a 2,00 zadek ofiko, já je dávám 2,5 i víc mám je tvrdý jak šutr.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
Sinnere zapoměl si uvést váhu mladej tě nezná Přehuštěná guma má tendenci odskakovat a moc se ojíždí prostředek gumy.
Dave842 píše:Ahoj,
chtěl bych se zeptat jaký má být správný tlak v pneumatikách (přední/zadní). Vážím okolo 85 kg, budu jezdit sám + něco málo kufr. Díky
Standardne mas na pravej strane moto na kyvke nalepku ako mas tlakovat pneu pre solo aj dvoch na moto.
Urcite tie gumy neprehustuj!!! Ak budu malo nahustene, tak sa bude v zakrutach moto vlnit viac ako obvykle.
Pre Tvoje info:
Tlak v pneu (přední) : 1,75
Tlak pneu (zadní) : 2,00 ve dvou 2.25 (ja mam 2,25 stale)
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- šimi
Já mám 130 kg,na předek dávám 2,0 a na zadek 2,3.A když za mě sedne manželka tak motorka veze 200kg a dá se klopit až škrtám okrajema bot o zem .
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
Kdo by se psal s tak dlouhou číselnou řadou.Fernet píše:Sinnere zapoměl si uvést váhu mladej tě nezná
.....sakra nechtěl si říct že jsem obézní?... nedej bůček,vlastně bože, tlustej!
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
To určitě nechtěl říc Jseš jenom (zrovna tak jako já)jinak prostorově řešenej a ty jsi ještě navíc zakřiknutej.Sinner píše:Kdo by se psal s tak dlouhou číselnou řadou.Fernet píše:Sinnere zapoměl si uvést váhu mladej tě nezná
.....sakra nechtěl si říct že jsem obézní?... nedej bůček,vlastně bože, tlustej!
-
TICHOŠLÁPEKVitouš píše:To určitě nechtěl říc Jseš jenom (zrovna tak jako já)jinak prostorově řešenej a ty jsi ještě navíc zakřiknutej.Sinner píše:Kdo by se psal s tak dlouhou číselnou řadou.Fernet píše:Sinnere zapoměl si uvést váhu mladej tě nezná
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít