Len aby nebolo: Nejdes nikam, sedis doma!!!

Vitouš píše:Na seznamu musí být první Sinner jako duchovní otec této akce.Household píše:Ja chci bejt první na seznamu.
Myslím že je mi to fuk, ale děkuji Vitouši. Klidně se spokojím i s příčkou která bude níže.Vitouš píše:Na seznamu musí být první Sinner jako duchovní otec této akce.Household píše:Ja chci bejt první na seznamu.
Tak to seš dobrej.Jak dlouho jsi z toho Chorvatska jel?Už jsem taky uvažoval,že bych se tam jel jen tak na výkend vykoupat.U moře jsem už nebyl dobrejch 18 let.Sinner píše:Hel Šimi to je dobrý,DEEP píše:šimi píše:Ahoj,na žádném motosrazu jsem ještě nebyl.Mám Freewa teprve půlroku,takže jsem ještě bažant.Ale na ostatní Větráky bych se rád podíval,takže se hlásím taky.Do Vrbna to mám cca.200km,takže doufám že to můj nevytrénovaný zadek a má mužská chlouba vydrží.
já měl Wětráka doma týden a vyrazil jsem na trasu Praha Bratislava Praha v jednom dnu. Večer jsem šel na pivko.![]()
Z Chorvatska jsem to dal na jeden zátah taky 850 km i s jednou malou nehodou.
Ovin jí může potvrdit.....Household píše:Vitouš píše:Na seznamu musí být první Sinner jako duchovní otec této akce.Household píše:Ja chci bejt první na seznamu.
Takhle nejak to bude vypadat![]()
Organizátor a mluvčí: Sinner
První dámy: Sepie a pani Hrochová
Hostia: Household, dlho dlho nič a potom kanko00 jazdiaci po SR na CZ EČV![]()
![]()
Sinner a vyber hezkej a dlouhej víkend![]()
Mimochodom traxxasova neúčasť sa nepripúšťa, nakoľko jeho existencia ešte nebola potvrdená![]()
Tak to asi fakt budu muset jet, doufám, že ty moje věčné zdravotní trampoty ( hodně nashromážděné taky na moto) budouOK....tak žádné otálení...jdu trénovat....Household píše:Potvrdím si ju sám keď Ti podám ruku![]()
Tešil som sa na teba pri prvom zraze, ale pri druhom ma nesklam.![]()
A navyše môj doprovod bude tiež Bonsaj, tak nech tam nie je sám
Ne! Já se pak vrátil.JirkaS píše: ... nenechal tam náhodou Hroch tu flašku se zbytkem rumu... ? Myslíte že tam jěště bude... ?
No na letošní sraz bylo přihlášeno dost lidí a nakonec nás bylo tuším 11.Myslím že nás bude příští rok přece jen více.Jednak jsme to vyzkoušeli a jednak jsme se seznámili letos i s dálšíma Frewinďákama na jinejch akcích.martin píše:To vypadá na velkou akci, zeptám se ženy, jestli mě pustí
Já to mám od ženy schválené už teď, ale nevím jak to bude z prací.Zatím je brzo.martin píše:To vypadá na velkou akci, zeptám se ženy, jestli mě pustí
Nebylo to tak hrozný, vyrazil jsem ráno okolo 6 hodina a v 19:00 jsem už vykoupanej seděl v "putně".šimi píše:Sinner píše: ...Tak to seš dobrej.Jak dlouho jsi z toho Chorvatska jel?Už jsem taky uvažoval,že bych se tam jel jen tak na výkend vykoupat.U moře jsem už nebyl dobrejch 18 let....
S tím termínem je to asi takhle, já zavolám do Vrbna, domluvím se ze správcem, a vyhlásím termín. Jenže to má takovej háček, musím vědět kolik nás pojede. Jinak po loňských zkušenostech nebudu vůbec brát v potaz, že by se tam dalo spát taky ve stanu, myslím, že ti kteří tam byli mi dají za pravdu.míla3 píše:Zdravím ! Já bych chtěl taky přijet. Možná by jsme přijeli 3 nebo 4 (ostatní mají jiné moto, ale to snad nevadí). Ale potřeboval bych, aby Sinner(vedoucí zájezdu) vyhlásil termín. V květnu toho mám víc. Díky
Ahoj Ovine, díky za ověření kodu...Ovin píše:Já s Antenorem přijedem taky za dobrou partou, nevšednímy zážitky a taky aby jsme ještě pozvedli výškový průměr účastníků.
Jinak potvrzuji existenci Traxxase oparvdu se vyskytuje v J. Hradci a se svým V-stromkem hobluje asfalt na silnicích v blízkém okolí svého výskytiště.
traxxas píše:Tak to asi fakt budu muset jet, doufám, že ty moje věčné zdravotní trampoty ( hodně nashromážděné taky na moto) budouOK....tak žádné otálení...jdu trénovat....Household píše:Potvrdím si ju sám keď Ti podám ruku![]()
to jen jestli bude sluníčko a zametou mi silničáři asfaltovou pěšinku......DEEP píše:traxxas píše:Tak to asi fakt budu muset jet, doufám, že ty moje věčné zdravotní trampoty ( hodně nashromážděné taky na moto) budouOK....tak žádné otálení...jdu trénovat....Household píše:Potvrdím si ju sám keď Ti podám ruku![]()
Kriste!Traxxas jede taky?!![]()