Dave842
- Dave842
- Dustojník hvězdné pěchoty
Dave842
Zdravím Vás všechny.
Jsem čerstvým uživatelm fóra a taky mého Freewinda. Zatím se tak rozkoukávám a projíždím po garáži.. Zatím je mi 17 let, takže se čeká na jaro, papíry a pak se pojede.
S Freewindem jsem zatím nejvíc spokojenej. Je to ročník 1999, má najeto jen 21000km. Je černo - stříbrné barvy.
Zatím jsem stihnul prozkoumat jen řídítka a okrajový části.. Jen mě vrtá hlavou f-ce tlačítka na displeji. Jasně, bude to na mazání nebo přepnutí na trip. počítadla kilometrů. Ale nejsem si jistej, tak abych neco nevymazal..
Postupem času budu určitě dodávat nové info.
Jsem čerstvým uživatelm fóra a taky mého Freewinda. Zatím se tak rozkoukávám a projíždím po garáži.. Zatím je mi 17 let, takže se čeká na jaro, papíry a pak se pojede.
S Freewindem jsem zatím nejvíc spokojenej. Je to ročník 1999, má najeto jen 21000km. Je černo - stříbrné barvy.
Zatím jsem stihnul prozkoumat jen řídítka a okrajový části.. Jen mě vrtá hlavou f-ce tlačítka na displeji. Jasně, bude to na mazání nebo přepnutí na trip. počítadla kilometrů. Ale nejsem si jistej, tak abych neco nevymazal..
Postupem času budu určitě dodávat nové info.
D@VE
Re: Dave842
Zdravím nového mladého kolegu. Máš nějaké zkušenosti- fichtl, babeta? Freewind vypadá nenápadně ale je docela ostrej - tak požóóór
Ahoj Dave smazat můžeš jen denní počítadlo. Jinak nic. Hlavně, hoď do placu nějakou fotku. A nelez na mašině ven dokud nebude řidičák. Kdyby tě poldové lízli, nezajezdil by sis si pěkně dlouho a bylo by to kurevsky drahý, nemluvě o případu kdyby se něco stalo. A jestli je to tvoje první tak jak říkal Fernet hooodně zlehka. Nezdá se to, ale jede a má docela svižný nástup. Jinak tě vítám a myslím že budeš s Wětrákem spokojenej.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- Dave842
Jo díky. Mám ještě babettu Jako změna je to velká, to máte pravdu z 50ccm na 650ccm... Neboj, ven nevyjedu!! Jednak nemám papíry a není ani moc hezky. Zatím jezdím jen po garáži, tých 100m tam a zpátky Pěkně táhne..
Fotku mám, ale zatím nevím jak snížit její velikost... Kdyžtak zatím jsou na motorkáři.cz
Fotku mám, ale zatím nevím jak snížit její velikost... Kdyžtak zatím jsou na motorkáři.cz
D@VE
-
Taky tě zdravím v grupě .Ale co ti závidím ja ta padesátimetrová garáž já mám normálníDave842 píše:Jo díky. Mám ještě babettu Jako změna je to velká, to máte pravdu z 50ccm na 650ccm... Neboj, ven nevyjedu!! Jednak nemám papíry a není ani moc hezky. Zatím jezdím jen po garáži, tých 100m tam a zpátky Pěkně táhne..
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
tož mezi nama vitej
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Taky tě vítam.Dovolím si trochu mentorovat(i když některým se to bude u mě zdát divný) ale buť opatrnej ať nerozbiješ wětráčka a sebe dřív než se stačíš snáma povozit.
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Koukal jsem už na motorkáře, dokonce jsem ti psal ohledně toho uškrcení, kdybys měl jakejkoli dotaz tak se ozvi, poradím vše kolem uškrcení, jinak jsem na tom stejně bídně jako ty, papíry na jaře, jaro v nedohlednu a zima taková že by se dalo pořád jezdit můžu se pak třeba stavit a pokecáme ..... jinak to zmenšování..... jde to například v Malování který máš ve Windowsech zatím čau a brzké jaro... Maxton
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- Dave842
Jó tagaráž je fakt masakr Ne, je to blok garáží, tak ta chodba.. Ale jsem nejvíc rád za tohle, aspoň se projet, trochu..
JInak ta zima je fakt strašná. Říkám, buď ať je sníh, nebo ať je hezky, ale ne tohle... A ty budeš dsělat kdy řidíčák?? Na auto už máš nebo to spojíš?
No sejít bysme se mohli.. Seš tam -Luke- ? Jestli jo, tak Prostějov není daleko, to by šlo..
JInak ta zima je fakt strašná. Říkám, buď ať je sníh, nebo ať je hezky, ale ne tohle... A ty budeš dsělat kdy řidíčák?? Na auto už máš nebo to spojíš?
No sejít bysme se mohli.. Seš tam -Luke- ? Jestli jo, tak Prostějov není daleko, to by šlo..
D@VE
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Na auto na papíry zatim nemám peníze , takže ty budu dělat až o prazdniny .... Řidičák musim co nejdřív abych se do Buřta stačil rozjezdit .... sem tam jako Dzgofmann ..... jinak sejít se mužeme třeba při cestě na buřta a pojedem spolu s partou z Prahy
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- Dave842
Tak teda přikládám nějaký dnešní fotky Musel jsem jít vyzkoušet nový obleček s helmou... ještě boty by to chtělo..
- Přílohy
-
- DSC08145.jpg (176.93 KiB) Zobrazeno 23223 x
-
- DSC08139.jpg (164.39 KiB) Zobrazeno 23222 x
-
- DSC08142.jpg (178.62 KiB) Zobrazeno 23223 x
D@VE
- Radek
- Big motorkář
No paráda,my měli pouze pincky a později 350. a TY HNED TAKOVOU KRÁSKU,no závidím.
- Dave842
No díík Já právě neměl nic, jen před rokem Babettu.. no a když jsem chtěl teda výš, nějakou 125, tak mě od toho známý odradil. Že bych to měl prý tak na měsíc a pak by to stejně bylo málo. Takže mám jít radši hned výš s obsahem, dýl to vydrží. "Však velkej motor neznamená velký rychlosti, dá se jezdit i rozumně..", to určitě budu..
D@VE
-
No na jednu stranu štěstí že jsme měli jen pincky a mustoše ,protože co já vyváděl .TVL už bych tady nebyl .Ještě že to nejelo .Vždyť jsme byly bez papírů a imrvére ožralý.Je pravda že u nás na vesnici projelo max. 10 aut za den a dnes to je za minutu .Radek píše:No paráda,my měli pouze pincky a později 350. a TY HNED TAKOVOU KRÁSKU,no závidím.
Jinak obleček pěknej ale ty boty budeš muset pořešit
-
Náhodou měl jsem ČZ 125 a to bylo něco To mělo odpich jako prase.Babetu samo taky jednorychlostní To byla ta nej až na ten rachot kladívek .To je jak freew prostě v jednoduchosti je sílaDave842 píše:No díík Já právě neměl nic, jen před rokem Babettu.. no a když jsem chtěl teda výš, nějakou 125, tak mě od toho známý odradil. Že bych to měl prý tak na měsíc a pak by to stejně bylo málo. Takže mám jít radši hned výš s obsahem, dýl to vydrží. "Však velkej motor neznamená velký rychlosti, dá se jezdit i rozumně..", to určitě budu..
- martinbrejcha
To není pravda !!!!! Ja měl taky brko........... MZ-tuRadek píše:No paráda,my měli pouze pincky a později 350. a TY HNED TAKOVOU KRÁSKU,no závidím.
- Dave842
Tak dneska vylezlo sluníčko, i když jenom trochu...už aby bylo jaro a teplo
- Přílohy
-
- 2012-02-25 16.12.34.jpg (177.34 KiB) Zobrazeno 23075 x
-
- 2012-02-25 16.16.22.jpg (221.7 KiB) Zobrazeno 23075 x
D@VE
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Vždicky říkám že máme nejkrásnější mašiny pod sluncem ... a tyhle fotky jsou toho důkazem pěkná, už se tešim až ji uvidim na sraze
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
ja ji dneska po vyjizdce musel mejt hadici samy blato budu ji muset taky nalestit
x x x jinak to neumim
Zdar, vždyt to není žádný velký skok v kubatuře, přidal jsi vlastně jen šestku....ale stejně poměrně odvážný skok - naštěstí na to máš postavu a podle výběru motky i rozum tak at to frčí...
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
3000 km