Oblečeni,Chraniče,Helmy,Boty
Re: Oblečeni,Chraniče,Helmy,Boty
POZOR PSÍ HUBÍK MÁ VÝPRODEJ
klik-bunda
Moje bunda je za polovinu toho co jsem dal já.
Ujišťuji, že je naprosto super.
Vyprodávají kde co, asi si pojedu pro kalhoty k bundě.
klik-bunda
Moje bunda je za polovinu toho co jsem dal já.
Ujišťuji, že je naprosto super.
Vyprodávají kde co, asi si pojedu pro kalhoty k bundě.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
Dnes jsem mluvil s Plukovníkem, nadával že se vypravil k Hubikovi a obsluha naprosto zklamala. Prý se mu nevěnovali nebyli ochotní se s ním moc bavit a vysvětlit mu vlastnosti materiálů. Byli podle toho co říkal víceméně nepříjemní, to je velká škoda na tak dobré dobré jméno a renomé. Jen mě mrzí že jsem ho zapomněl varovat že v našich velikostech už nic nemají.
- Dave842
- Dustojník hvězdné pěchoty
Koupil jsem si bundu Roleff Racewear a k tomu i gatě. Na gatích je velkej i malej zip, ale na bundě je jen malej. Ten velkej si tam mám jako přišít?? Díky
D@VE
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
čau, nahoď sem foto at víme jak vypadá .... skus pohledat, ja ten velkej zip měl v ty bunde uplne schovanej za takovym lemem z látky, takže jsem ho taky nemohl najít
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- Dave842
Nějaký fotky jsou teďka na mým "profilu", ale jestli chceš nějaký detailní, tak to až zítra.
D@VE
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
V pohode , uz jsem koukal a super.... taky jsem si udelal tenhle rok radost s hadrama , koukni mi do galerie ... razím názor že na vědší moto jen s pořádnym vybavenim .... taky potřebuju ješte botky no ale už nejsou penízky a ješte by to chtelo novy rukavičky a helmu, abych tu stávajíci mohl přenechat spolujezdci.....PS.: Kolik tě to stálo ?
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- Dave842
No ty boty by se šikly Cena bundy 2000 a gatě taky. Helma byla za 2400,-. Bylo to slevněný nějak ze 4500 a helma taky nějak tak. Ono prý ta firma Nitro (helma) zkrachovala, či co, takže teďka doprodávají poslední kusy celkem lacino. Takže jestli chceš helmu, tak se rychle koukni!!
D@VE
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Já musim mít výklopu, kvuli brýlím ..... teda nemusim, ale chci je to pohodlnější, když si povídáš nekde kde zastavíš, nemusíš sundavat, na benzině taky ne, a celkově se mi do ní líp leze a má ty vnitřní brýle .... inu sem línej si sundavat okuláre když nandavám helmu , a všichni maj kecy na bezpečnost... nejezdim na sportu 200 abych se nekde rosekal, už sem v ní dvakrát spadl ješte na bejvalé motorce v 50km/h na vodě (děkujeme světu za pneu značky MITAS ), a celej sedřenej, hadry roztrhany ale helma se jen odřela ale jinak v poho, pořád drží , a hlavne když je v létě mooc vedro třeba na semaforech tak vyklopim celou bradu a je mi hej jinak mam LS2 DELTA
Výborně, já si budu objednávat Ls2 Rider plus Pinlock do ní Bílou velikost XXL, už jsem si jí vyzkoušel. A moc se mi líbí, a nejen kvůli ceně. ale i kvůli testům bezpečnosti.Maxton píše:LS2 DELTA
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Nevim... Mě se ta ride nelíbí vzhledem, nevim přoč, ale vypadá zvláštně, i když naživo tomu může být jinak ... Někoho odrazuje od DELTY že má malej prostor na bradu, ale ja sem malej, tak mi to nevadí
Měl jsem je v ruce obě dvě, na obrázku vypadá Rider on něco delší nežli je ve skutečnosti. Kdysi mi vysvětloval jeden prodejce proč jsou některé helmy tak dlouhé, a skoro stejné zas někdy krátké. Má to být údajně rozdělené na přilbu pro řidiče (delší - víc místa a lépe jí obtéká vzduch) a spolujezdce (kratší - nenaráží při brzdění do přilby řidiče. )
Mě se na Ridru líbí podbradní deflektor a příprava na Pinlock. Je to skvělá věc oboje. Co se celkového dizajnu týká, myslím že ničím nepřekvapí, ale ani neurazí, řek bych téměř německá strohost.
Mě se na Ridru líbí podbradní deflektor a příprava na Pinlock. Je to skvělá věc oboje. Co se celkového dizajnu týká, myslím že ničím nepřekvapí, ale ani neurazí, řek bych téměř německá strohost.
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem se se Sinnerem na tu helmu LS2 Rider podívat a docela mě oslovila a zdá se mě dobrá tak jsem si jí koupil. Utěšuji se pokud jsem s touto helmou šlápl vedle tak mám ještě čtyři starší které jsou dobré akorát už jsou trochu utahané a okoukané.Sinner píše:Měl jsem je v ruce obě dvě, na obrázku vypadá Rider on něco delší nežli je ve skutečnosti.
Každému sedí něco jinéo Já ke konci roku koupil LS2 Deltu a za týden vrátil.....
To že mi seděla nejlíp ze všech bylo fajn, ale při určité rychlosti se mi rozřásla až sem málem nepřečetl espézety předemnou. Podotýkám nebyla volná a na ten hluk co dělá vyklápěčka sem si taky nezvykl. Takže jen necelých 100Km a vyměnil sem ji za jinou. Ale byla fajnová.
To že mi seděla nejlíp ze všech bylo fajn, ale při určité rychlosti se mi rozřásla až sem málem nepřečetl espézety předemnou. Podotýkám nebyla volná a na ten hluk co dělá vyklápěčka sem si taky nezvykl. Takže jen necelých 100Km a vyměnil sem ji za jinou. Ale byla fajnová.
Free Wind
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Mě sedí dobře a už jí budu mít 3tí sezonu hluk nemužu porovnat protože jsem nikdy neměl jinnou přilbu, takže mi to nepřipadá nijak strašný .... a ani při 110 km/h co jsem vytáhl na dálnici ze svýho předešlýho DR 125 SM se mi helma neroztřásla a to byl motard, takže ochrana před větrem žádná.... Akorát už za ty 2 roky a plno začátečnickejch pádů a pádu ze sedačky při stání a to že jí celej den tahám ve škole po třídách se na ní dizajnově hodnš negativne podepsalo , ale stále drží a je pevná, jako nová
Nestraš, bojím. Snad to bude dobrý. Větší randál než Justissimo určitě dělat nebude a s tím třesením nevím uvidíme.Honzejk píše:Každému sedí něco jinéo Já ke konci roku koupil LS2 Deltu a za týden vrátil.....
rozřásla až sem málem nepřečetl espézety předemnou. Podotýkám nebyla volná a na ten hluk co dělá vyklápěčka sem si taky nezvykl.
Není čeho se bát
Ono když sou vedle sebe tři stejné přilby tak stejně je každá jiná )
Sem šáhl na páteční kus z milionu )
Kamarádi od nás ji taky mají a samá chvála, asik mám šišatej kokos
Ono když sou vedle sebe tři stejné přilby tak stejně je každá jiná )
Sem šáhl na páteční kus z milionu )
Kamarádi od nás ji taky mají a samá chvála, asik mám šišatej kokos
Free Wind
Já můžu doporučit tuhle přilbu-http://www.marushin.cz/produkty/integra ... monocolor/
Mám ji v černý barvě.Za tu chvilku co jezdím je to moje třetí,ale tohle je teprve ta pravá. A POZOR váha 1100 g
Mám ji v černý barvě.Za tu chvilku co jezdím je to moje třetí,ale tohle je teprve ta pravá. A POZOR váha 1100 g