Tankvak

kanko00
Pátá kolona

Tankvak

Příspěvek od kanko00 »

Cafte chlopi.
Ma niekto a pouziva na svojej masinke daky tankvak, ktory by skutocne drzal na nadrzi XFka?
Mal som doma uz dva, ktore som isiel na druhy den vratit... :(
Ak mate a ste spokojny vlozte foto, alebo poslite link.
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Rimmerak
Dustojník hvězdné pěchoty
Kontaktovat uživatele:

Re: Tankvak

Příspěvek od Rimmerak »

Přeju hodně štěstí ve shánění. Napadlo mě to taky, nějaký si koupit, když mám plný topcase, ale plastová nádrž mi plány překazila ;)
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

Jo Hroch tuším nějakej vozí já jsem nad ním taky uvažoval, ale všechno to na té nádrži vypadá tak nějak podivně. :evil:
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Household

Příspěvek od Household »

Ja som mal tiež tankvak, ale po 2 jazdách som ho vymenil za rukavice :lol:

Tie popruhy čo držia tankvak sa kua na hovno zakladajú na nádrž a okolo nádrže. A keď som šiel vyskúšať tankovať, no smrť.

Načo Ti je tankvak, máš málo vreciek na bunde ? :lol:

Moje heslo: Bez kufra ani na 1km ;)
kanko00
Pátá kolona

Příspěvek od kanko00 »

Household píše:Ja som mal tiež tankvak, ale po 2 jazdách som ho vymenil za rukavice :lol:

Tie popruhy čo držia tankvak sa kua na hovno zakladajú na nádrž a okolo nádrže. A keď som šiel vyskúšať tankovať, no smrť.

Načo Ti je tankvak, máš málo vreciek na bunde ? :lol:

Moje heslo: Bez kufra ani na 1km ;)
Topcase mam. :D Vrecka na bunde mam. :D Ale ako citat za jazdy mapu to fakt netusim, ked nemam tankvak a moje GPS nie je urcene na motorku.
Je jedna moznost. Budes vzdy - podotykam, ze vzdy, robit sprievodcu a navigaciu.... :lol: :P

Jozo, nemal si ten tankvak nahodou z akcie v jednom nemenovanom maloobchodnom retazci? Ten som este neskusal. Na jar to asi skusim.... :?
Household

Příspěvek od Household »

Nie, to bol darček z Rakús a stál 9 Euro. Inak bol výborný a chlapík na bandaske si ho nevie vynachváliť.

Kód produktu: 10025345
http://www.louis.de/_30f51a44a5a32b6ec7 ... r=10025345

P.s. Odkazy na LOUIS treba 2 krát kliknúť.
Dědek

Příspěvek od Dědek »

Aby magnetickej tankvak držel na plast. nádrži,je potřeba si tam "přilepit" takový udělátka. Nevím kde se to dá sehnat,ale Frostys to na nádrži má.
traxxas

Příspěvek od traxxas »

Stačí si poznačit polohu magnetů tankvaku a zespodu tavnou pistolí přilepit taky magnet-čím silnější tím lépe...pozor na správnou polaritu... :mrgreen:
kanko00
Pátá kolona

Příspěvek od kanko00 »

traxxas píše:Stačí si poznačit polohu magnetů tankvaku a zespodu tavnou pistolí přilepit taky magnet-čím silnější tím lépe...pozor na správnou polaritu... :mrgreen:

Ano, ano. Prave som si kupil tavnu pistol. Dufam, ze bude fungovat. :D
Chcel som pouzit magnety, co mam doma. Ale su prisilne (bojim sa o lak na plastoch), takze musim zohnat ine....
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

kanko00 píše:... Ale su prisilne (bojim sa o lak na plastoch), takze musim zohnat ine....
Nebál bych se příliš toho že máš silné magnety, s každou desetinou mm vzdálenosti klesá nepřímou úměrou síla přitažlivosti. Vyzkoušej to na nečisto, zase ti musí ten "pingl" pořádně držet. :)
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
kanko00
Pátá kolona

Příspěvek od kanko00 »

Skor mam obavy, ze pri posuvani po nadrzi o par mm to bude nicit lak. :(
Idem vyskusat, este tuto moznost.
http://www.lojzo.cz/index.php?id=detail&oc=18&obr=obr
Da sa kupit bud s magnetmi, alebo s prisavkami+popruhy... Celkom sa mi pozdava. :roll:
sonyk
Big motorkář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonyk »

JJ Bracha(hroch) nejakej ma tusim od louise za par kacen a drzi :-) To vite vona plechova nadrz(bandit) neni zla(ale tankvak nevozim skrabe to lak) takze vydrzte az se bracha dostane na net tak vam napise.

Jinak v sobotu sem byl v norimberku v nove otevrenem megastore Louis a pecka to tam i tam pracuje cech takze vse na pohodu koupil sem si batuzek od vanuciho stribrnou krovku hh:-)
Kawasaki z750
hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hroch »

mam ten co je tam v tom odkazu .horni popruh mam na vetraku furt protoze ma karabinky ktere kdyz ho odpojis do sebe pasujou takze to zacvaknes a je klid.a spodi mam protahly pod sedackou pak je taky odepnu a je tankvak sundany.ma folii na mapu a nepromokavej potah.hlavne na takovy kraviny jako je penezenka, mobil , antipich, atd je to skvely nez furt lizt do kufru .jdes od motyky vemes tankvak a je to a v jizde my neprekazi :)
x x x jinak to neumim
kanko00
Pátá kolona

Příspěvek od kanko00 »

hroch píše:mam ten co je tam v tom odkazu .horni popruh mam na vetraku furt protoze ma karabinky ktere kdyz ho odpojis do sebe pasujou takze to zacvaknes a je klid.a spodi mam protahly pod sedackou pak je taky odepnu a je tankvak sundany.ma folii na mapu a nepromokavej potah.hlavne na takovy kraviny jako je penezenka, mobil , antipich, atd je to skvely nez furt lizt do kufru .jdes od motyky vemes tankvak a je to a v jizde my neprekazi :)

Takze mas tento: http://www.lojzo.cz/index.php?id=detail&oc=18&obr=obr ??? alebo ten z louis.de za 9 Eur?
A mas ho s magnetmi, alebo s prisavkami???
Ozaj, ako to vyzera s padakmi?
sonyk
Big motorkář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonyk »

troufnu si rict ze ma ten z louis za 9ecek a drzi mu na popruhach , pac magnety na plastovy nadrzi nedrzi
Kawasaki z750
Meldar
Big motorkář

Příspěvek od Meldar »

hele lidi chtěl bych jen holou foliji na mapu aby se dala připnou na nádrž třeba stěma přísavkama.Dělá se vůbec něco takovího? Nádrž mám plastovou.
hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hroch »

kanko00 píše:
hroch píše:mam ten co je tam v tom odkazu .horni popruh mam na vetraku furt protoze ma karabinky ktere kdyz ho odpojis do sebe pasujou takze to zacvaknes a je klid.a spodi mam protahly pod sedackou pak je taky odepnu a je tankvak sundany.ma folii na mapu a nepromokavej potah.hlavne na takovy kraviny jako je penezenka, mobil , antipich, atd je to skvely nez furt lizt do kufru .jdes od motyky vemes tankvak a je to a v jizde my neprekazi :)

Takze mas tento: http://www.lojzo.cz/index.php?id=detail&oc=18&obr=obr ??? alebo ten z louis.de za 9 Eur?
A mas ho s magnetmi, alebo s prisavkami???
Ozaj, ako to vyzera s padakmi?
mam ten z luize za 9 e.padaky se zacinaji vyrabet az ted protoze otec ma hodne prace.a ten tankvak ma i magnety.
x x x jinak to neumim
Sepie
Motorkář

Příspěvek od Sepie »

Když už musím mít mapu před sebou, přilepím ji v eurofólií izolepou a je to :-)
DEEP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEEP »

No to ja mapu moc nepouzivam.Doma si napisu jak jdou po sobe mesta na maly papirek,ten pak nalepim pod stitek nad budik a jedu.
To staci v pohode. ;)
Co je stary,to je dobry ...
traxxas

Příspěvek od traxxas »

DEEP píše:No to ja mapu moc nepouzivam.Doma si napisu jak jdou po sobe mesta na maly papirek,ten pak nalepim pod stitek nad budik a jedu.
To staci v pohode. ;)
Přesně tak..!!!! Tak jsem to dělal před 20-25 léty, jen s tím rozdílem, že jsem z 80-90% papírek nepotřeboval, místo na něm to bylo v hlavě.... :mrgreen: Jo už tenkrát takový Johny Mnemonic Road Book.... :lol:
Meldar
Big motorkář

Příspěvek od Meldar »

Já si pamatuju tak akorát kulový proto musím mít papírek
traxxas

Re: Oblečeni,Chraniče,Helmy,Boty

Příspěvek od traxxas »

Tak s tímhle pozor! Musíš to ozkoušet přímo na nádrž v prodejně aby to pasovalo, protože tyhle bagy mají dost tuhé dno a pokud to není tvarované přímo podle linií nádrže, tak to odstává a je to na 2 věci. Zkoušel jsem na prodejně na Stromka origo a je to super, ale ty peníze.....něco kolem 6 000 Kč za taky takový malý rozmer a nakonec mě ty finance odradily a ty bagy se dělají na tohle uchycení docela malé. Ten origo má k tomu myslím i magnety-je to kombinace. Jo a nádrž ti poškrábe každý i tenhle , pokud na ní bude dobře pasovat. Suzuki má v katalogu myslím ke každému typu motorky 1-2 typy tankbagů origo, jsou drahé , ale přesně tvarované na nádrž, takže tam krásně pasují. Nevím, zda i na Freewa.
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Oblečeni,Chraniče,Helmy,Boty

Příspěvek od Sinner »

Meldar píše:Lidi co si myslíto o tomto uchycení na nádrž.Máte s tím někdo nějaké zkušenosti.Mě osobně se to moc líbí.http://www.yshop.cz/adapter-k-tankbagum ... +dp129037/
Dnes jsem se na to byl podívat, vypadá to strašně, nedal bych si do toho ani svačinu, navíc ten "bazmek" co to drží na nádrži sebere určitě z toho malého tankankvaku víc jak třetinu. Dobrej nápad, ale provedení otřesné. :evil: :shock:
mimochodem část této diskuze přemístím, ale nyní nemám čas jedu na výlet. ;)
myszo

Příspěvek od myszo »

Zitra jedu do louise a polo, jaky mam tedy poridit? na snury, nebo na magnety a nacpat je pod plast?
hroch
Pátá kolona
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hroch »

ja mam z loise na reminky a drzi super.a docela se do nej dost vejde viz foto to je 1,5l dobra voda :D a jeste k tomu je nepromotavy obal a stal mam za to ze 10 ecek
Přílohy
Snímek 002.jpg
Snímek 002.jpg (165.98 KiB) Zobrazeno 18346 x
Snímek 001.jpg
Snímek 001.jpg (173.88 KiB) Zobrazeno 18352 x
x x x jinak to neumim
Odpovědět