Istruktážní video pro majitele BMW :-)

Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Istruktážní video pro majitele BMW :-)

Příspěvek od Sinner »

Foxi ty se nezdáš. :)

tady klikanec
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
jahodak
Dustojník hvězdné pěchoty

Re: Istruktážní video pro majitele BMW :-)

Příspěvek od jahodak »

NO to je magor :!: :!: :!: :!: A jak to zvedl ze země :) ,jako kdyby to nic nevážilo 8-) 8-) .Jinak dobrej blázen ;) :lol: :lol: :lol:
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít :oops:
Vitouš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vitouš »

Je vidět že to má vpaži.Taky mě překvapilo že tu mášu tak lehce zvednul. :o Na tohoto týpka nemáme ani způlky. :shock:
šimi

Příspěvek od šimi »

Vitouš píše:Je vidět že to má vpaži.Taky mě překvapilo že tu mášu tak lehce zvednul. :o Na tohoto týpka nemáme ani způlky. :shock:
Ale prosím tě,to já letěl v Hošticích z větší výšky a do zmole,a taky jsem své tělo i Freewa zvednul bez proplémů. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale to skákání v terénu na silničních gumách a brzdění na předním kole i s kuframa,to je fakt frajer :!:
Všude dobře,doma manželka...

I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
jahodak

Příspěvek od jahodak »

šimi píše:
Vitouš píše:Je vidět že to má vpaži.Taky mě překvapilo že tu mášu tak lehce zvednul. :o Na tohoto týpka nemáme ani způlky. :shock:
Ale prosím tě,to já letěl v Hošticích z větší výšky a do zmole,a taky jsem své tělo i Freewa zvednul bez proplémů. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale to skákání v terénu na silničních gumách a brzdění na předním kole i s kuframa,to je fakt frajer :!:
Jestli to zvedneš s takovou lehkostí :shock: :shock: TAK KLOBOUK DOLů.Já ho taky zvedám ale né jako on :) on k tomu přišel a šup :shock: 8-) .Takže až se uvidíme tak ti položim s vojí LEHCE na zem a kouknu se.Když mi to předvedeš jako on tak tě tady veřejně budu chválit co to dá ;) .Já už taky viděl pár frajerů co to zvedali ale nikdo to neudělal stakovou grácií :lol: a tak efektně :P
Plukovník

Příspěvek od Plukovník »

no kujva chlapy...nelejte to pivo z oken..........podívejte se jak vypadám............... :lol: :lol:
no každopádně zvednul motku jako by to bylo kolo......ale bude spíše grifem...a pozor i tím že mu to leželo na kufrech!!!!!!!! :mrgreen: takže měl lepší úhel....ale sílu má určitě taky :roll: :D
ale kujva chlapi....
jezdí jako bůh....dyť von s mašinou dělá psí kusy :lol: :lol: :o :shock: :shock: to je pecka.....je to machr.....no a že zved motku tady řešíte......
já bych mu vysekl poklonu za řidičské schopnosti :lol: :lol: :!: :!: no ale to neznamená...že mu pučím svoje bmw :o :o :lol:
jo a jahodáku...až ji decentně položíš...tak se hlásím do fronty...myslím podle moji zkušenosti...že ji zvednu celkem hbytě...ale ne s takovou grácií....jako ten týpek
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
jahodak

Příspěvek od jahodak »

On i ten parakotoul byl super :lol: :lol: :lol: .O jízdě nemluvě, je to borec.Ale ta zvedačka mě dostala :) .Prostě všechno dělá určitě často ;) 8-) .TVL já mít takovou mašinu tak si přidělám postranní kolečka :lol: ,jen abych to neškrábl.To já to nemyslel s tím zvedáním špatně :| .To víš že jde o grif vždyť co já se jí nazvedal :lol: :lol: .A když jsem jí zvedal poprvý tak jsem myslel že chcípnu :x :) .
jahodak

Příspěvek od jahodak »

ale jinak to položení platí ;)
Plukovník

Příspěvek od Plukovník »

no jo.....platí....položíme ...zvedneme.. :roll: :D .a máš recht...jakjednou našetřím na 800gs....tak jí tomuhle borcovi ukážu jen na fotce :lol: :lol:
nu a pravdu díž..........parakotoul zvládl taky moooc pěkně....
juknul jsem na jeho další videa.....a už je mi to jasný.....je to kus :mrgreen: :mrgreen:
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
kanko00
Pátá kolona

Příspěvek od kanko00 »

Po takomto zaobchadzani s motorkou, by som ju nekupil ako "predvadzacku"! :D
Ta moto dostala do drzky....

Jazdec: je to pan jazdec....
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

kanko00 píše:Po takomto zaobchadzani s motorkou, by som ju nekupil ako "predvadzacku"! :D
Ta moto dostala do drzky....

Jazdec: je to pan jazdec....
A asi bych od něj nekoupil ani kameru nebo kufry. :lol: :lol: :lol:
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
J-Fox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J-Fox »

Jednou mě někdo natočí jak zvedám motorku a vy hned naděláte. . . :lol: :lol: :D
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
jahodak

Příspěvek od jahodak »

J-Fox píše:Jednou mě někdo natočí jak zvedám motorku a vy hned naděláte. . . :lol: :lol: :D
Tak už víme koho mašinu budem zvedat :lol: :lol: :lol: .Foxíkovi to už vadit nebude ;) ,takže jí na zem pošlem ostře :lol: :lol: :lol: .Máš recht foxíku, kvůli přesnosti se bude pokládat tvoje :P :P :P :idea: :lol: :lol:
jahodak

Příspěvek od jahodak »

To víš, já bávo nezvedám,tak si to užiju :lol: :lol: :lol: :lol:
martinbrejcha

Příspěvek od martinbrejcha »

Jestli to zvedneš s takovou lehkostí :shock: :shock: TAK KLOBOUK DOLů.Já ho taky zvedám ale né jako on :) on k tomu přišel a šup :shock: 8-) .Takže až se uvidíme tak ti položim s vojí LEHCE na zem a kouknu se.Když mi to předvedeš jako on tak tě tady veřejně budu chválit co to dá ;) .Já už taky viděl pár frajerů co to zvedali ale nikdo to neudělal stakovou grácií :lol: a tak efektně :P
Tak se zvedáním Freewa mám zkušeností dost a myslím si, že ho takhle zvednu taky. Vždyť je to váhově větší fichtl. Zvedal jsem i R1200GS a to jde dost dobře..to je jasný. Ale pak jsem zvedal AT 750 a to už byla fuška..... :ugeek:

jinak panáček respekt, má to opravdu v paži. Tak co Foxi, máš už obutý a otestovaný špunty??? Nahoď nějaký foto/video .....
Vitouš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vitouš »

jahodak píše:On i ten parakotoul byl super :lol: :lol: :lol: .O jízdě nemluvě, je to borec.Ale ta zvedačka mě dostala :) .Prostě všechno dělá určitě často ;) 8-) .TVL já mít takovou mašinu tak si přidělám postranní kolečka :lol: ,jen abych to neškrábl.To já to nemyslel s tím zvedáním špatně :| .To víš že jde o grif vždyť co já se jí nazvedal :lol: :lol: .A když jsem jí zvedal poprvý tak jsem myslel že chcípnu :x :) .
V jízdě na něj nemáme asi nikdo znás. :( ALE PARAKOTOUL MYSLÍM UMÍ SINNER STEJNĚ TAK DOBŘE NÉ LI LÉPE jak nám předvedl na podzimním buřtíku se svím skůtříkem. :D :lol:
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

Vitouš píše: ALE PARAKOTOUL MYSLÍM UMÍ SINNER STEJNĚ TAK DOBŘE NÉ LI LÉPE jak nám předvedl na podzimním buřtíku se svím skůtříkem. :D :lol:

Jo ten fakt umím. :lol:
Plukovník

Příspěvek od Plukovník »

No tak to je pravda pravdoucí..........takovej parakotoul určitě neukazujou ani ve škole smyku :D :lol: :lol:
by jsi měl vzít čínánka s sebou na sraz na Slovensko....a ukázat to všem :ugeek: :roll:
kor po nějakým tom pivečku :o
myslím že tě klavír uveze aj s čínánkem :idea: 8-) :lol:
Fernet
Motorkář

Příspěvek od Fernet »

Fakt hustý, ale i to GSko mě hodně zaujalo ...
martinbrejcha

jsem teďka přečetl pár reportáží od Jardy Šímy, co ma teď na dlouhodobej test F800GS. Naposledy co jsem četl byl v Peru a GS mělo natočeno 140.000 kM bez problémů. I ty E-10 si nemůže vynachválit.......Jasně že platí stále "Koho chleba jíš, toho píseň zpívej".....ale přece jenom najezdit tolik km cestou necestou není jen tak....asi fakt dobrej stroj.......jen ta cena :?
Plukovník

Příspěvek od Plukovník »

Ahoj Martas.....
tak já přečetl také tuny matroše.....na bmw 800 gs.....má jen 4 chyby.............1.malá nádrž :shock: i vzhledem k nejnižší spotřebě ve své sekci :P !!!!!!!! hlavně pro Adventure,,,,, :cry: najdi v horách benzinu.......2.pouze pro mrnouse... :lol: nedošáhnou na zem :lol: :lol: . je to zaplať buh konečně velká motka...... :!: :!: :!: :!: 3. pořizovací cena a cena případného servisu.........4. sedlo je fakticky nepovedený....nepraktický..nepohodlný :shock: :shock: to asi udělali soudruzi v NDR někde Chybu :?: :shock: :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jinak je to úžasná motka s 2válem ROTAXEM!!!!!!!!!!!!!!samo že se ten můj rotax....hoooodně pošoupl kupředu!!!!!!!!!
Ale ....nezoufej......Dakar je dost podobnej co se týče terénu. :mrgreen: ....výdrže :mrgreen: ...spolehlivosti. :mrgreen: .....zpracování.....pouze je znát ten jednovál-tedy cestování dálky.... :roll: prostě nepálíš 180.. :mrgreen: ale koho to sere...když má enduro a chce se KOCHAT...... :mrgreen:
Po Dakarovi jednou......bych rád 800...GS
martinbrejcha

Plukovník píše:Ahoj Martas.....
tak já přečetl také tuny matroše.....na bmw 800 gs.....má jen 4 chyby.............1.malá nádrž :shock: i vzhledem k nejnižší spotřebě ve své sekci :P !!!!!!!! hlavně pro Adventure,,,,, :cry: najdi v horách benzinu.......2.pouze pro mrnouse... :lol: nedošáhnou na zem :lol: :lol: . je to zaplať buh konečně velká motka...... :!: :!: :!: :!: 3. pořizovací cena a cena případného servisu.........4. sedlo je fakticky nepovedený....nepraktický..nepohodlný :shock: :shock: to asi udělali soudruzi v NDR někde Chybu :?: :shock: :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jinak je to úžasná motka s 2válem ROTAXEM!!!!!!!!!!!!!!samo že se ten můj rotax....hoooodně pošoupl kupředu!!!!!!!!!
Ale ....nezoufej......Dakar je dost podobnej co se týče terénu. :mrgreen: ....výdrže :mrgreen: ...spolehlivosti. :mrgreen: .....zpracování.....pouze je znát ten jednovál-tedy cestování dálky.... :roll: prostě nepálíš 180.. :mrgreen: ale koho to sere...když má enduro a chce se KOCHAT...... :mrgreen:
Po Dakarovi jednou......bych rád 800...GS
Počkejpočkej, ten bod dva si nějak protiřečí, ne :mrgreen:

Ty máš už ten mezityp, co měl motor 800 ccm ??? JJ, Dakar mě taky láká, ale pořizovací cena mě nechává v klidu.
Pokukuju teď po XTZ 750, ale muselo by se mi poštěstit aspoň za 35 prodat. Ale těch windů je na prodej moc.....
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

martinbrejcha píše: Pokukuju teď po XTZ 750
To ti schvaluji. ;) Máme kluka v Itálii a občas má fakt leštěnky. 8-)
Plukovník

Příspěvek od Plukovník »

Počkejpočkej, ten bod dva si nějak protiřečí, ne :mrgreen:

Ty máš už ten mezityp, co měl motor 800 ccm ??? JJ, Dakar mě taky láká, ale pořizovací cena mě nechává v klidu.
Pokukuju teď po XTZ 750, ale muselo by se mi poštěstit aspoň za 35 prodat. Ale těch windů je na prodej moc.....[/quote]

Jak počkej počkej :?: no normálně počkej počkej :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: ¨
Myslel jsem bod 2 ...je pravda že je to KONEČNĚ kus motky!!!!!!!!ale hlavně VYSOKÝ :!: :!: :!: :lol: :lol: takže prostě menší postavy nedošáhnou.........tudíž pro nižší populaci....to nebude uplně ono :o :o ale pro :twisted: Shreky :twisted: jako jsem já.............konečně vysoká!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu a motor....mám Rotax 650 jednobuch....konstrukčně pecka 8-) :twisted: ale :roll: BMW si ho pujčilo v cca 90 letech...a perou to s menšímy upravami...doteď :mrgreen:
Začlo to modelem BMW F 650.....tomuto modelu okamžitě stoupla prodejnost....a Naše Suzuki ihned reagovala Freewindem..
jenže zapřísahlí BMWáci..ji nerespektovali..montovala se aprilií v IT a A..... nebyl to němec.....následoval s úpravou motoru -vstřiky a drobnosti kolem kliky a tak(Rázy a bouchání....)........novým rámem..a nádrží pod sedlo...težiště...vzhled..montáž pouze v DE....BMW F 650GS....což rozbilo prodeje konkurence....v roce 99 cca..no a pak vylepšily segment...poladily F 650 GS na DAKAR...a už se hrnuli kšefty.....nu a rotax žije doteď jako SERTIAO...a z tohoto rotaxu...upekli dvouvál rotax 800 GS a seškrcenou verzi 650 gs...zůstala jednoduchost a nízká spotřeba....zbytek si četl jistě sám...no a jinak tu 750..taky doporučuji...ale bacha na Váhu......je to fakt kus!!!!!
martinbrejcha

jj, nepocchopil jsem tu narážku "pouze pro mrňouse" :mrgreen:

jo, já si to poplet, dělal se hybrid F800 GS s výkonem F650GS, či co ???
http://www.tipmoto.com/motorky/bmw/200421-f-650-gs.html

nene, my fajnšmejkři si počkáme.....na model 2013 :mrgreen:
snad se mi do tý doby podaří vybrat tu banku na rohu ulice
R1250GS.jpg
R1250GS.jpg (165.67 KiB) Zobrazeno 15170 x
Odpovědět