Ale tie Juzne Cechy a Sumava moze byt.
Ak sa bude diat navyse aj Vrbno, tiez moze byt! Ale je mozne, ze tam budem cely den jazdit do toho kopceka do sedla k lyziarskemu centru, kde sme obedovali...
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Teď už jsme u jiného vážného tématu.Tvoje neochota přispět nám alkoholiků na pití je teďkon vedlejšísonyk píše:Vitouš: nechápu co máš na mysli. Opravdu
To jsme si to užili že?Taky na to rád vzpomínám.I když chudák Freewind byl trošku uštvanej.kanko00 píše:Ak budem mat moto, tak prijdem kdekolvek. Teda skoro kdekolvek...
Ak sa bude diat navyse aj Vrbno, tiez moze byt! Ale je mozne, ze tam budem cely den jazdit do toho kopceka do sedla k lyziarskemu centru, kde sme obedovali...![]()
Vitouš píše:To jsme si to užili že?Taky na to rád vzpomínám.I když chudák Freewind byl trošku uštvanej.kanko00 píše:Ak budem mat moto, tak prijdem kdekolvek. Teda skoro kdekolvek...
Ak sa bude diat navyse aj Vrbno, tiez moze byt! Ale je mozne, ze tam budem cely den jazdit do toho kopceka do sedla k lyziarskemu centru, kde sme obedovali...![]()
KATKO Ovin tady již navrhoval termin a dával odkaz na příslušnej kemp.Ovin píše:Myslím si, že by se to chtělo dohodnout na termínu letošního srazu. Jelikož doposud prezident nestanovil termín voleb doufám, že se nebudou termíny krejt a nezkomplikuje to tak Českým účastníkům splnit svoji občanskou povinost. Takže navrhuji termín na 21.5-23.5 nebo 4.6-6.6 poslední víkend v květnu je v kempu http://www.autocamp-podrouzek.cz/index.php již obsazeno. Tak čekám na hlasování formou příspěvků. Zatím jsem majitele informoval, že půjde tak o 20 motorek a 30 osob.
Já se letos do ničeho nesoukám, neb nevím jak dopadnu s časem. Plánuji trochu delší dovolenou a zatím se tedy sere všechno co může. Přesto jsem ji ještě neodpískal. Proto letos zatím nic neorganizuji a nikam se nehlásím.Vitouš píše: A co na to Sinner?
Ahoj jak píšu výše založil jsem k tomuto srazu nové téma kde jsou snad všechny potřebné údaje. http://www.freewind.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=235wind20 píše:Ahoj.. Tie Netolice vcelku fajn aj ten kemp.. Ak mi to vyda rad by som prisiel je to sice okolo 500 km ale to nieje problem.... Len termin treba upresnit... A ostava mi len dufat ze mi do toho nic nepride...
Vzhledem k tomu že tohle se mi už promazávat a třídit nechce založil jsem si nové téma a tam budu řáditVitouš píše:Ovine oni se lidi nabalej třeba Fox to napsal na jiné vlákno že pojede a myslím i KankoOO psal že s ním můžem počítat.Chtělo by to Siinera aby to správné vlákno vyčistil od příspěvků co tam nemají co dělat a nám vynadal .I já jsem se provinil