Sraz 2016 bude na Slovensku.
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Vždyť víš jak to je, vypadá to, že chce Offroadit 20 lidí a pak přijede "jen" Šimi.martinbrejcha píše:Trochu jinej sraz.......voni mi to blatem![]()
....jinak na podzim, proc ne...,...
Maty
Jen mám možnost něco na příští rok dohodnout, tak jsem to chtěl využít.Martin G píše:Ano aj mňa by to zaujimalo ako to myslíš že iný zraz,možno by som to mohol okopírovať.
Jestli se jedná o "romantickou projížďku po lese,tak jako v Liberci",tak se hlásím.Padák a zadní brzdu jsem už opravilJ-Fox píše:Jen mám možnost něco na příští rok dohodnout, tak jsem to chtěl využít.Martin G píše:Ano aj mňa by to zaujimalo ako to myslíš že iný zraz,možno by som to mohol okopírovať.
Ale zatím to vypadá že není zájem.
To vyzerá naozaj dobre.Martin G píše:Tak ma napadlo spraviť budúcoročný zraz na kúpalisku.Kúsok od nás je termálne kúpalisko http://www.chalmova.sk/ s kempom.Vedúceho poznám,chodieva k nám do servisu a zrovna minule bol u nás tak som sa ho na to tak okrajovo opýtal.Hovorí že nie je problém ubytko buď chatky alebo do stanu.Je to síce také schátralejšie ale zato bude lepšia cena.Areál kúpaliska je v tichom prostredí,dostatočne velký aj pre bandu motorkárov,je tam bufet aj reštaurácia,točené pivo.Voda v bazénoch je termálna takže sa dá kúpať aj keď bude 11 stupňou.
Čo sa týka toho Off-u tak tu moc možností nemáme,všetko je samí zákaz a rampy,buď je to CHKO alebo súkromný pozemok alebo vjazd zakázal miestny urbár.Takže až by bol záujem môžem vás zobrať na miestny salaš po polných cestách.
V jednání, ale nakonec obvykle se určí právem silnějšího pořadatel.Bohunka píše:Příští rok bych se s váma ráda "srazila" - s koupalištěm by to bylo super- termín je každý rok stejný, nebo je v jednání?
ale stejně to většinou nakonec padne na druhou polovinu červnaSinner píše:V jednání, ale nakonec obvykle se určí právem silnějšího pořadatel.Bohunka píše:Příští rok bych se s váma ráda "srazila" - s koupalištěm by to bylo super- termín je každý rok stejný, nebo je v jednání?
Jinak je moc qverulantů.
![]()
OK, tak budu doufat, že to nebude poslední víkend v červnuLiborZ píše:ale stejně to většinou nakonec padne na druhou polovinu červnaSinner píše:V jednání, ale nakonec obvykle se určí právem silnějšího pořadatel.Bohunka píše:Příští rok bych se s váma ráda "srazila" - s koupalištěm by to bylo super- termín je každý rok stejný, nebo je v jednání?
Jinak je moc qverulantů.
![]()
Já myslím že zájem by byl....!!!!J-Fox píše:Jen mám možnost něco na příští rok dohodnout, tak jsem to chtěl využít.Martin G píše:Ano aj mňa by to zaujimalo ako to myslíš že iný zraz,možno by som to mohol okopírovať.
Ale zatím to vypadá že není zájem.
Martine, podle hlavičky vlákna bylo hlasování už ukončeno a sraz by měl být na SlovenskuMartin G píše:Len hlasujte a podľa toho sa rozhodneme kde zraz bude.Myslím si že niekedy na nový rok vo februári by sme to mohli už dohodnúť aby sa už na tom mohlo začať seriózne pracovať.